Кмета на Бургас поздрави Чардафон за мъжката игра

Мачът  от вторият кръг на „А“РХГ /30.09.2023г./между отборите на домакина Фрегата Бургас  и Чардафон , бе изгледан с голям интерес от градоначалника на Бургас Димитър Николов. Той похвали играта на двата отбора и беше впечатлен от  мъжката игра на Христо Данаилов и неговите деца.

Противно на логиката в началото на мача зелените демонстрираха по-голямо желание и хъс за победа и поведоха с 2:0. През цялото първо полувреме те диктуваха играта, но за съжаление не можаха да задържат преднината от два гола, която имаха 2 минути преди края на полувремето и то завърши при резултат 12:12.

През второто полувреме интригата се запази до 20-тата минута, след като при резултат 21:21 домакините реализираха 5 безответни гола. Края на мача дойде при резултат 29:25.

„ Въпреки добрата игра на отбора , старата максима „Една птичка пролет не прави“ , днес беше опровергана от не остаряващият Пламен Иванов, който завърши с 43% успеваемост при отразените удари. И Въпреки всичко ако не бяхме загубили концентрация в защита , крайният резултат може би щеше да е различен . Все пак  може би е логично , днес на терена играха , и то с доста добра ефективност 15-годишните Тодор Кънев, Христо Йорданов, Кристиян Иванов, Алекс Бойчев подкрепяни от 16-годишният Алекс Боевски и 17-годишният Александър Цвятков. Пътят е избран, посоката е вярна.“ :сподели играещият треньор Христо Данаилов.

Leave A Comment