Традицията се запази Чардафон ЮМВ направи победа и загуба

Днес 31.03.2021г. в гр.Горна Оряховица бе изигран вторият турнир на зона „Мизия“. Водените от треньора Христо Данаилов записаха победа в първият си мач срещу временният водач ХК“Раховец“- Горна Оряховица. Младите чардафонци изиграха много силен мач в защита , което им помогна за крайната победа с 18:16.
Във вторият си мач те излезнаха срещу отбора на ХК „Полюс“- Плевен, в който през първото полувреме продължиха да играят все така вдъхновено, което им позволи да водят на полувремето с 9:8. През второто полувреме обаче умората и пропуските от шест метровата линия не им позволи да вземат и втора победа за деня, за съжаление отбора на Полюс напълно заслужено победи с 22:15.
„С всеки един турнир натрупваме самочувствие и увереност, че ако правим нещата както сме ги тренирали, резултатите ще дойдат.Важното е , че момчетата имат амбиция и желание да се развиват, като знаят, че това ще стане благодарение на правилният тренировъчен процес и волята за победа по време на мачовете.“ сподели Христо Данаилов.

Leave A Comment