Младежите на Чардафон с победи над Спартак и Раховец

Днес 01.03.2020г. в залата на Медицински университет гр.Плевен се изигра шестият турнир от първенството на зона „Мизия“.

В първия си мач отборът на Чардафон с лекота победи домакинът ХК“Спартак“ Плевен.Първото полувреме завърши при резултат 2:12, а крайният резултат 10:25.

Вторият от програмата мач беше ключов за класиране на зоналния финал. Един срещу друг на полето застанаха отборите на  ХК „Раховец“ Горна Оряховица и ХК „Чардафон“.През първото полувреме момчетата на треньора Пламен Панев демонстрираха спокойствие и по-голяма увереност в завършващата фаза.През второто полувеме Чардафон излезна коренно променен и със силна игра в защита, основно на Стефанос Захов и отличните спасявания на вратаря Мартин Тинчев , наклониха везните в полза на габровския отбор 18:26 (10:8).

Носителят на Купата на България за тази година ХК „Локомотив“ Горна Оряховица беше последното изпитание за деня. Мач в който имаше един отбор на терена, и закономерно завърши при резултат 19:8.

На 03.о4.2020г. е последният турнир преди зоновия финал, който ще определи кои два отбора ще участват на Държавния финал.

Leave A Comment