Милен Стоянов е последното име от зимната селекция на „Чардафон“

Двуметровият защитник е фигурата, която трябва да помогне на отбора в дефанзивен план за предстоящите битки от втория полусезон в „А“ РХГ и турнира Купа България. 36 годишният играч е роден в Горна Оряховица, юноша на местния „Локомотив. Като студент играе отново за „Локомотив“, но този от морската ни столица Варна.

Обличал е също екипите на ХК „Добруджа” (Добрич) и ХК „Фрегата“ (Бургас). Сега Стоянов става част от жадния за успехи състав на „Чардафон“, който през седмицата получи домакинството на финалната четворка в турнира Купа България. Това е шанс на отбора за пръв път в историята си да достигне до финал и да се бори за трофея. Наред със Стоянов, очаква се за това за помогне и опитният разпределител Йордан Михайлов. Бившият играч на вицешампиона „Добруджа“ също беше привлечен в редиците на „Чардафон“ в паузата между двата полусезона на „А“ РХГ.

Първенството в мъжката хандбална група се подновява този уикенд със срещите от 10-ти кръг. В него „Чардафон“ ще гостува на „Локомотив“ в Горна Оряховица. Мачът е в неделя, 12-ти януари, от 16 часа. Първият двубой между двата състава, игран през есента в Габрово, завърши при равенство 30:30. Във временното класиране „Чардафон“ е на 4-та позиция с 9 точки, със същия актив, но по-лоша голова

Leave A Comment