Чардафон завърши годината на четвърто място в елита

В Ловеч „Чардафон“ изигра последния си мач от есенния полусезон, който за съжаление на верните привърженици дошли от Габрово за да подкрепят любимия отбор  завърши с два гола пасив 22:20.

Преди двубоя с начало 14:30, не бяха много хората, които биха се ангажирали с прогноза за крайният резултат.Отборът на „Осъм“ , който във временното класиране преди сблъсака заемаше второ място, през полусезона показа ,че в ключовите двубои знае какво трябва да направи за да стигне до крайният успех.

Габровци започнаха годината необедително, но последните мачове демонстрираха израстване и заслужено заемаха третото място.Мачът през цялото първо полувреме вървеше гол за гол, но самият край домакините демонстриха повече амбиция и дръпнаха с два гола преднина 11:9.

Второто полувреме продължи с размяна водачеството в резултата, като интерестното беше , че в 42-та минута ветеранът Юлиян Симеонов беше изгонен с червен картон след опасна игра за здравето на противников състезател.Това обаче подейства положително на мобилизацията на домакините и те се поздравиха с крайният успех .

„Мачовете в Ловеч винаги са били сапътствани с голяма доза напрежение. Когато се поддадеш на напрежението няма как да се представиш на високо ниво. Ние днес се поддадохме и заслужено загубихме. Вярвам , че в бъдеще ще успеем да преодоляваме този проблем, защото когато играем с увереност и спокойствие,показахме предходните срещи че можем да победим всеки.“ заяви след мача играещия треньор Христо Данаилов.

 

Leave A Comment