чардафон приема новака асти

В неделя (17.11.2019г.) от 17:00 часа в зала „Орловец“ габровските хандбалисти ще посрещнат тимът на Асти-91 от Хасково. От началото на сезона Чардафон записа едва една победа и едно равенство. В късният неделен следобед отборът се надява да се върне на правилният път. В отборът на Асти е бившият играч на габровци Петко Петков. В габровският тим пък се завръща пропусналият два мача Марио Янчев.

Също така уикендът се очертава доста натоварен за школата на Чардафон. Днес 15.11.2019г. в зала „Орловец“ ще се проведе кръг от зоналното първенство за младежи до 16 години, като мачовете започват от 12:00 часа.

Утре пък 16.11.2019г. отново в зала „Орловец“  „Б“ отборът на Чардафон ще се изправи срещу отборите на „Етър“ Велико Търново, „Локомотив“ и „Раховец“ от Горна Оряховици. Срещите са с начален час 10:00.

И в неделният ден преди срещата от шестият кръг на „А“РХГ , в зала „Христо Ботев“ 12 годишните хандбалисти на Чардафон, ще изиграят своя втори зонален турнир , посрещайки отборите на Велико Търново, Плевен, Левски и Ловеч.

Leave A Comment