Чардафон подаде заявка за зонов финал

Днес 8.11.2019г. в зала „Орловец“ се проведе втория кръг от заналното първенство за младежи до 19 години.

В първият си мач Чардафон се изправи срещу Локомотив Горна Оряховица, който демонстрира ,че шампионската титла която завоюваха миналия сезон е напълно заслужена и нямат никакво намерение и тази година да я отстъпят на някой друг.Мачът беше равностоен само в началните минути, след което момчетата на тренньора Йордан Димитров наложиха своето темпо и победиха с разлика 12:31.

За щастие всичко лошо за Габровския отбор приключи с първия мач. Срещу отбора на Раховец също от Горна Оряховица, Стефанос Захов и компанния показаха, че в собствената си зала ще дадът всичко от себе си за да оставят добро впечатленние на хората, които ги подкрепят. Мачът завърши при резултат 17:11(8:6).

Последниня мач за деня претивопостави отборите на Чардафон и Полюс ТМ от град Плевен.Подведени от липсата на победа до този момент на плевенчани, момчетата на Христо Данаилов не влезнаха с необходимия тонус в игрището, което се отрази и в негативния резултат през по-голямата част на първото полувреме.През второто полувреме Чардафонци показаха стабилна игра в защита, което им донесе победата въпреки многобройните грешки в нападенине с резултат 20:15.

Leave A Comment