„Чардафон и Осъм направиха истински хандбален празник“

В последният кръг от редовния полусезон Чардафон гостува в Ловеч, на местния Осъм. Мачът се игра от 14:00 часа и беше без значение за класирането. Габровци кръг преди края си осигуриха третото място , което им гарантира участие в плейофната фаза на първенството, в която ще се изправят за трета поредна година срещу отбора на Добруджа.

Двата отбора през първото полувреме си разменяха водачеството за да се стигне до 12:13 на почивката. През второто полувреме не се случи нищо различно, единствено бяха разменени ролите на водачите. Крайният резултат на мача е 25:23 в полза на Осъм.

“ Чардафон и Осъм направиха истински хандбален празник, като започваме от приятната атмосфера в Ловешката зала , коректното поведение на треньорския щаб на Ловеч , майсторските противодействия в защита и скоростни отигравания в нападение на двата отбора , отличните творчески отсъждания на съдиите , адекватното отношение на делегата , въобще всичко това предразполага към едно светло бъдеще на любимата игра в любимата ни държава. “ сподели треньора на зелените Христо Данаилов.

Leave A Comment